Медведев: Призракът на комунизма отново броди из Европа

NetNews

Призракът на комунизма е в Европа, защото богатите страни искат да принудят другите да плащат за руския газ. „Призракът на комунизма най-накрая отново влезе в Европа. Дебелите европейци, снабдени с газ от различни източници, ще бъдат принудени да споделят с бедните, но горди, които не искат да плащат на Русия в рубли за нашето гориво“, написа Дмитрий Медведев в канала си в Telegram.

„Браво, достойни наследници на двамата Карл – Маркс и Каутски. В същото време ще въведат нормиране на потреблението на енергия, а след това и купонна система“, добави той.

По-рано испанският вестник Pais съобщи, че Европейската комисия на 18 май възнамерява да одобри план в случай на евентуално рязко спиране на доставките на руски газ, според който страните членки с други източници на доставки ще трябва да споделят гориво със страни, засегнати от съкращаването на доставките. Според изданието, Брюксел ще изисква въвеждането на енергийно нормиране, което ще засегне преди всичко индустрията, така че предприятията в страни, които нямат проблеми с доставките, да нямат конкурентно предимство пред тези, които са пострадали от съкращения на доставките.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Футболно гадже блести от Занзибар

Гаджето на футболиста на Атлетико Мадрид Жоао Феликс показа няколко снимки от красивия остров Занзибар. Коментарите под кадрите на Маргарида Корсейро бяха изключително позитивни за нея, а манекенката, както винаги показа много добра форма и извивки. Вижте тази публикация в Instagram. Публикация, споделена от Margarida Corceiro (@magui_corceiro) Някои от последователите […]