Меси счупи феноменален рекорд на Пеле

NetNews

Рано тази сутрин звездата на Аржентина Лионел Меси счупи поредния невероятен рекорд, този път на легендата на световния футбол Пеле.

Аржентинският национален отбор победи Боливия с класическото 3:0 в мач от квалификациите за Световното първенство догодина.

Лео Меси успя да запише хеттрик на своята сметка, с който той задминава бразилската икона Пеле за най-много голове за южноамерикански национален отбор. Доскорошният рекорд на бразилеца бе от 77 попадения, но с трите си гола днес Меси достигна квота 79 и продължава да мечтае за 100-тния си гол с Аржентина.

“Наистина исках да преживея този момент. Отдавна го чакам, винаги съм си мислил за него и съм си го мечтал. Нямаше по-добър начин да го направя, освен пред цялото ми семейство, което ме наблюдава от трибуните”, заяви през сълзи Меси след поставянето на поредния важен рекорд в кариерата му.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Блокираха достъпа до „зелена зона” на цял блок в столичен квартал

Служители на Центъра за градска мобилност ограничиха достъпа до терен в „зелена зона”, на който паркира цял блок в столичния кв. ”Лозенец”. Съкооператорите твърдят, че плащат почасово и с абонамент по местоживеене, но въпреки това са лишени от места. „Това беше паркинг от 1993 г. Над 40 коли плащаме за […]