Миглена Ангелова ошашавена от мерките в Германия

NetNews

Коментарите, които тв водещата Миглена Ангелова прави по актуални и обществено-значими въпроси, винаги предизвикват внимание – не само защото са островърхи, но и заради болезнената истина, която тв водещата почти никога не спестява, каквато и да е темата.

А темата е свързана с коронавирус пандемията и по-конкретно с мерките, които се взимат заради нея не само у нас, но и по света. Мислим си, че много ограничения у нас не търпят никаква логика. Но ето какво споделя Миглена Ангелова за онова, което се случва в Германия:

"Приятели, аз нямам време да реализирам това, но ми е необходима (като на потребител ми е необходима) платформа, в която да можем да оценяваме ИДИОТИИТЕ на чиновниците покрай ковид-истерията. Трябва да има някаква световна класация, защото те направо се надпреварват и то FOR FREE в момента.

Не е справедливо да се забравят и игнорират такива бисери като предложението на Тръмп да си пуснем светлина вътре в телата и др. Ето, в Германия в момента – аз съм в района на Хайделберг – има вечерен час (22 часа), но ако се придвижваш пеша, то имаш още два часа в плюс, тоест до 24. Ако си с колело или с кола – 22 часа е максимума, в който трябва да си У КЪЩАТА си. Първо не вярвах. А от няколко дни част от мозъчната ми дейност обработва информацията и търси логиката. Проблемът е в това, че не я откривам и се измъчвам. Та, мисля си, трябва да има номинации и награди за подобно творчество.

Тук, където съм сега, се говори (не е факт поне засега), че се готви решение в заведенията за обществено хранене да бъдат допускани само ваксинирани или преболедували от КОВИД. Е, дискриминацията има много лица, но да те дискриминират, защото си здрав – това ще е новина. На фона на проблемите с ваксините… Хапя лакти, че не съм адвокат"

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Назначиха двама заместник-министри на енергетиката

Мирослав Дамянов и Александър Николов са новите заместник-министри на енергетиката, назначени от премиера Стефан Янев. Мирослав Дамянов притежава повече от 40 години опит в електроенергийния сектор, като 7 от тях са на ръководни позиции. Завършил е „Електроенергетика“ в Техническия университет в София, курсове за автоматизирани системи за управление и за […]