Мика Зайкова: До края на август ще бъде гласувана актуализацията на бюджета

NetNews

До края на август ще бъде гласувана актуализацията на бюджета, твърди депутатът от „Има такъв народ“ Мика Зайкова, цитирана от БНР.

По думите ѝ мотивите на служебния кабинет да настояват за такава са „верни, но малко остарели“. Според нея заради високите цени на тока ще се стигне до по-висока инфлация, поради което трябват повече пари за пенсии и социални помощи.

В проекта на служебния кабинет отсъства допълнителен ресурс за посрещане на мигрантска криза, каза още Мика Зайкова, според която е ключово да не се стигне до избори 2 в 1.

„Да не са две в едно, защото знаете ли какво ще стане – ще каже „Сиела“, че не може да настрои машините за едното и за другото и ще дойдат тези, които получават едни пари да гласуват с бюлетини, защото ще трябва да гласуваме с бюлетини“, каза тя.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бивш митничар може да стане изпълнителен директор на Левски

Любомир Яшев, мениджър на вратаря Стефано Кунчев, може да стане изпълнителен директор на Левски. Бившият митничар е от близкото обкръжение на фамилия Сиракови и е фаворит да смени овакантения от Павел Колев пост, твърди "Блиц". Константин Баждеков временно изпълнява тази длъжност. Яшев е сред подписалите се преди време в декларацията […]