Мика Зайкова: Николай Василев е корумпиран!

NetNews

„Честно казано, не харесвах първия министър-председател, предложен от ИТН. Да, не харесвам Ники Василев. Това, че знае седем езика, не значи, че не е корумпиран.

Отдавна съм на терен и 30 години се бутам в политиката. От 2004 г., когато той беше три пъти министър, започнаха да действат предприсъединителните фондове. Изключително много се интересувахме с колегите ми от „Подкрепа” – какво ще става и какво ще се направи.

Първият транш за електронното правителство беше 190 милиона евро. Василев беше вицепремиер и отговаряше за тези въпроси. Но по тях не се видя нито един проект. Не става въпрос да има електронно правителство, а наченки за такова.

Парите изчезнаха. И не само те. Имахме предприсъединителни фондове за много неща. Нищо не се случи. Това е моето лично мнение. Никого не задължавам с него”. Това заяви в предаването „Карай направо” по "Нова телевизия" Мика Зайкова от „Има такъв народ”.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Четирима ранени след челен удар на пътя Банско - Гоце Делчев

Четирима души пострадаха след челен удар на пътя Банско – Гоце Делчев. Двама от ранените са настанени в МБАЛ-Разлог. Катастрофата станала около 14.45 часа на остър завой след село Места в посока Гоце Делчев. На място е оказана медицинска помощ на 23-годишна жена от Пазарджик и мъж на същата възраст […]