Миков: Размиването между ляво и дясно може да се задълбочи при мажоритарни избори

NetNews

„Краткият живот на този парламент определено показва кризисни политически натрупвания – криза на представителност, криза на доверие в управлението“, коментира председателят на 42-рото народно събрание Михаил Миков от БСП.

Според него проблемът е в размиването на ляво и дясно и фактът, че между формациите вдясно има ожесточена конкуренция за властта.

„Всички тези режисьори, тези кукловоди, които вадят нови и нови политически проекти, трябва да са наясно, че това може да се задълбочи. Особено при опцията за мажоритарни избори“, смята Миков.

На въпроса кои са кукловодите той отговори, че са от едрия бизнес и външни фактори, но отказа да влезе в конкретика.

Относно скандала „Илчовски“ Миков препоръча първо данъчните да проверят откъде са тези пари, които бизнесменът Светослав Илчовски твърди, че е давал за рушвети.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Евертън излъга Уест Хем

Евертън стигна до много важна победа с 1:0 при гостуването си на Уест Хем и завърза страшно много борбата за европейските квоти, които се раздават във Висшата лига. "Карамелите" стигнаха до успеха с гол на Доминик Калвърт-Люин в 24-ата минута на двубоя от 34-ия кръг. Уест Хем беше по-активният тим […]