Милан върна Лацио в реалността, Ибрахимович се завърна и вкара

NetNews

Милан спечели едно от големите дербита в третия кръг на Серия "А". Пред емоционалните трибуни на "Сан Сиро", "росонерите" надвиха Лацио с 2:0 и по този начин остават със 100-процентов актив от началото на сезона. Маурицио Сари за сефте пък трябваше да преглътне загубата като наставник на "орлите" от Рим.

В игра след дълго лечение на контузия се завърна Златан Ибрахимович. Шведът дори отбеляза и втория гол. Но за него малко по-късно.

В началото двата тима си размениха по едно опасно положение, като с глава точни не бяха Милинкович-Савич и Рафаел Леао.

В 45-ата минута Милан разгърна отлична контраатака, като Рафаел Леао пробяга множество метри с топка в крака. Последва двойно подаване между него и Анте Ребич, за да може секунди по-късно да матира Пепе Рейна от 12 метра.

Полувремето можеше да завърши още по-тежко за "бианкочелестите", след като реферът Чифи отсъди дузпа за нарушение срещу Франк Кесие. Потърпевшият се нагърби с изпълнението на наказателния удар, ала прати изстрела си в горната греда.

В 65-ата минута Златан Ибрахимович ознаменува завръщането си в игра с това, което умее най-добре – да бележи! Лациалите пак бяха хванати в крачка, а Анте Ребич подсигури всичко необходимо, за да вкара в опразнената врата.

До края Анте Ребич също търсеше своя шанс да отбележи, но явно днес трябваше да се задоволи с ролята си на асистент. С втори гол се размина и Златан Ибрахимович.

В следващия кръг на Милан предстои голямо дерби със закъсалия Ювентус. Лацио домакинства на Каляри.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

30 дка борова гора горя над варненския кв. "Аспарухово"

Голям пожар избухна днес следобед в борова гора над варненския квартал „Аспарухово“. Горя площ от близо 30 декара, съобщи бТВ. На сигнала за огъня са се отзовали шест екипа, два от които извикани извънредно на работа, както и десетина горски служители. Техните усилия не позволиха огнената стихия да се трансформира […]