Милан започна преговори със звездата на Наполи

NetNews

Ръководството на Милан е започнало преговори с агента на Лоренцо Инсиние, Винченцо Пизакане, съобщава „Sky Italia“. Пизакане е бил хванат да вечеря с представители на „росонерите“ в центъра на Милано. Договорът на 29-годишния футболист с Наполи изтича през лятото на 2022 година. Много се говори, че той обмисля да напусне клуба, където е израснал и да предприеме ново предизвикателство в своята кариера.

Лоренцо Инсиние е отбелязал 105 гола в 388 мача за Наполи. На този етап Инсиние е далече от постигането на споразумение с ръководството на Наполи относно подновяването на неговия договор. В момента заплатата на футболиста в Наполи е в размер на 5 милиона евро, но от клуба на този етап му предлагат съкращаване на възнаграждението наполовина – 2,5 милиона евро.

Преговорите между Инсиние и Наполи може да станат сложни и болезнени за двете страни.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Манчестър Сити иска да задържи Стърлинг и Фодън

Манчестър Сити работи по продължаване на договорите с две от звездите си Рахийм Стърлинг и Фил Фодън, твърди Eurosport. Ръководството на "гражданите" води преговори с въпросните играчи. Стърлинг все още не може да постигне съгласие с клуба относно условията на споразумението. Фодън е близо до подписването на договор. 26-годишният англичанин […]