Милан и Арсенал влизат в спор за 40-милионен халф от Белгия

NetNews

22-годишният холандец Ноа Ланг може съвсем скоро да осъществи мултимилионен трансфер в някои от водещите европейски грандове. Gazeta dello Sport го свързва с италианския Милан и английския Арсенал.

Крилото на белгийския Брюж пристигна под наем в клуба от Аякс преди година, а през лятото бе реализиран и постоянния му трансфер срещу скромните €6 млн. Но от старта на кампанията той вече има 4 гола и още толкова асистенции във всички турнири, а с представянето си срещу ПСЖ в шампионската лига привлече вниманието на мнозина.

Скаути на „росонерите“ и „артилеристите“ следят изкъсо развитието му и фактът, че двата тима изпитват проблеми в атака означава, че може да видим действия от тяхна страна още през януари.

Информацията от Брюж е, че цената му се е увеличила многократно и дори може да достигне €40 млн.

Междувременно Transfermarkt оценява Ланг на €22 млн., но с оглед първата му повиквателна за националния отбор под ръководството на Луис ван Гал тази оценка би могла да се доближи много повече до очакваната от клуба му сума.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Строеж на сграда блокира 10 месеца ключова пътна артерия

От 10 месеца част от булевард "8-и декември" в столицата продължава да е затворен. Причината – строеж на сграда, която е предизвикала свлачище на булеварда през месец януари. Тогава са наложени глоби и наказателни постановления от страна на строителния контрол, издадена е заповед да се укрепи изкопът, но такива действия […]