Минчо Христов: Ако PCR-ът струва 10 лв., кой печели на гърба на хората?

NetNews

Докато болниците продължават да бъдат търговски дружества, а здравето да бъде стока, здравеопазването ще бъде на това дередже, а вероятно ще се и влошава. Това, което искам да ви попитам е свързано с няколко конкретни въпроса, които касаят милиони граждани". Това заяви народният представител от "БСП за България" Минчо Христов в питане към здравния министър Стойчо Кацаров.

"Каква е международната цена на консумативите за един PCR тест? Вярно ли е, че цената е около 10 лева, а ако е така, във Вашата компетенция е да проверите кой печели на гърба на българските граждани? Признават ли се, приравнени ли са антигенните тестове към PCR тестовете и каква е достоверността на PCR тестовете?", попита Минчо Христов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Застреляна и след това обезглавена: убийствата на жени в Пакистан са чести, брутални и безнаказани

Само преди дни 27-годишната Нур Мукадам, дъщеря на бившия пакистански посланик в Южна Корея, бе брутално убита в Исламабад. Твърди се, че предполагаемият похитител, Захир Замир Джафер, е бил нейн познат. Според полицията той е застрелял Мукадам, след което я е обезглавил. Насилието срещу жени е широко разпространено в Пакистан, […]