Мира Баджева: Ако има по-малко от 3 милиона избиратели, ще се изкриви вотът

NetNews

”Ако има по-малко от 3 милиона избиратели, ще се изкриви много вота. Мисля, че ще има около 2,5 милиона. Мисля, че хората се боят. Не беше доизмислена добре датата. Тогава, например, ще е пролетната ваканция на децата, хората ще са заминали, няма да са си вкъщи. Най-мотивираните ще отидат да гласуват – тези, които бяха на протестите. Но има една голяма пасивна маса, които не са мотивирани за гласуване. А има и хора, които са доволни от ГЕРБ. Страхът се използва, но той и съществува, не можем да си затваряме очите за това", коментира журналистката Мира Баджева.

"Имаше тежък момент през октомври, ноември, декември, когато имаше много болни около всички ни, дори си отидоха хора. В полза на сегашната власт е да има по-малко гласоподаватели на изборите. Може би и президентът сбърка, че ги насрочи за началото на април. Можеше по-спокойно да се гласува в едни по-топли дни през май, да речем.

Но пък той трябваше да е последователен, защото настояваше за избори по-рано. Щяха да го обвинят в непоследователност", каза тя в предаването "Студио Хъ" по "7/8 ТВ".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Съдът в Лозана обяви датите за две дела на ЦСКА

Съдът в Лозана обяви датите за две дела на ЦСКА в КАС. И двете са на 9 февруари (вторник), съобщава ТОПСПОРТ. Първото е под номер 2020/A/6878 – Иван Боладо Паласиос срещу ПФК ЦСКА София (така е изписан клубът в сайта на КАС) и ФИФА. Второто е под номер 2020/A/6879 -Жоаким […]