Мира Добрева се показа чисто гола от морето (СНИМКИ)

NetNews

Мира Добрева изуми всички, след като прояви нудистки наклонности в социалната мрежа. Чаровната водеща на БНТ реши да се плацика чисто гола в морето, предава Блиц. Блондинката пусна видео на стори в профила си в "Инстаграм", на който е захвърлила банския си костюм и се наслаждава на солената вода и вълните без задръжки.

Добрева от седмица насам споделя на последователи и приятели за преживяванията си из родните пясъчни дюни и показва впечатляващата си фигура. Видимо любимото лице от малкия екран се е отдало на заслужена почивка, а отмората определено ѝ се отразява много добре и я предразполага да показва щурата си страна. Засега остава без отговор въпросът кой точно е снимал еротичните кадри, на които тя е като Афродита сред морската пяна.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Синът на боксова легенда заплаши гаджето си с брадва

21-годишният Димитър Иванов, който е син на бургаската боксова легенда Стоян Иванов – Стьопата, спретна любовен екшън заради неконтролируемата си ревност към новото си и изключително красиво гадже, пише "Флагман". Младежът изпитвал дълбока ревност и чувство за собственост към красавицата Д. К., с която от скоро били интимни, но вече […]