Мистериозна смърт на жена в Оряхово, временно е бил задържан синът ѝ

NetNews

За мистериозна смърт на възрастна жена от Оряхово съобщи северозападното регионално онлайн издание BulNews.

В сряда полицаи са намерили трупа на 83-годишна местна жителка в дома ѝ. Тя лежала гола в локва кръв. Преди това съседи забелязали, че енергичната за възрастта си комшийка не е излиза скоро на двора. През изминалите дни питали нейния син къде е майка му и той им отговарял, че е заминала за Варна. Това усъмнило хората и те подали сигнал на тел. 112.

След като открили трупа, ченгетата незабавно задържали сина, известен сред съгражданите си като Цуката. 42-годишният мъж често влиза на лечение в психиатричната болница в Карлуково. Преди няколко седмици се върнал в Оряхово и вероятно не е пиел редовно хапчетата си, заради което ставал много агресивен. По неофициална информация синът е бил осиновен.

В петък майката била погребана. На ритуала е присъствал и синът, придружаван от двама полицаи.

Според Bulnews е странно, че официалната причина за смъртта на гражданката е инсулт, което няма връзка със състоянието, в което е била намерена. Категорично е било установено, че тя е починала няколко дни преди да я открият, но въпреки това синът ѝ не е съобщил за смъртта ѝ. Възможно е и случилото се да не е квалифицирано като криминален инцидент, тъй като за него не беше съобщено в ежедневния полицейски бюлетин.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

БСП с пет идеи за възраждане на българското земеделие

Коронавирусната криза още повече доказа необходимостта от сериозна промяна в селскостопанската политика. Трябва да дадем категорична държавна подкрепа на българските производители на храни. Имаме прекрасни природни дадености на води и плодородни почви, които не се използват по предназначение. Предлагаме бързи действия в 5 стъпки. Това заяви председателят на БСП Корнелия […]