Мистериозно убийство в Турция: намериха телата на четирима мъже до автомобил край пътя

NetNews

Мистериозно убийство разтърси Турция. Към момента въпросите са повече от отговорите и разследващите се опитват да сглобят пъзела на това как четирима млади мъже са загубили живота си в западната част на страната, пише „Дейли Сабах”.

В западната провинция Маниса са открити телата на четирима млади мъже, които са били приятели още от гимназията. Три от жертвите са застреляни в главата, докато четвъртата е със счупен врат. На местопрестъплението близо до Ахметли е намерена и ловна пушка. Първоначално разследващите са смятали, че може да става въпрос за масово самоубийство, но по-късно изключват тази версия. Роднините на жертвите също са сигурни, че става въпрос за убийство.

Четиримата мъже – Нешет Далгън на 24 години, Юмит Зангал на 20 години, Серкан Зангал на 23 години и Мухаррем Зенгин на 20 години – са намерени мъртви край пътя до автомобила, с който са пътували. Жандармерията е претърсила района с кучета и дронове, след като случайно фермер, минаващ с трактора си там късно в неделя, ги е открил. Първоначално разследващите са смятали, че може да става въпрос за самоубийство, но по-късно изключват тази версия, защото не са открили огнестрелна рана по тялото или главата на Зенгин, чийто врат е бил счупен.

Телата на четирима мъже са били предадени на техните семейства след аутопсия. Жертвите са се познавали още от гимназията и според техните близки е изключено да става въпрос за самоубийство. Техните близки ги описват като „добри момчета”, които нямат причина сами да посегнат на живота си. Местни медии написаха, че Мухаррем Зенгин е роднина на футболист, играещ за Трабзонспор. Разследването по случая продължава. Образувано е наказателно производство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вашият хороскоп за днес, 02.02.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info Овен За да сте щастливи, просто погледнете колко много неща имате и колко от тях не сте в състояние да купите с пари. Дайте си сметка колко богати сте всъщност. Телец Не подценявайте глупостта на глупаците около вас, ако искате да си спестите ресурси и разочарования. Наблюдавайте […]