Митничари намериха 250 000 недекларирани евро в хладилен автомобил

NetNews

Митнически служители са намерили 250 000 недекларирани евро в хладилен товарен автомобил, превозващ цветя от Турция за Холандия през България и Румъния, съобщиха от Агенция "Митници".

Около 05.00 часа на 1 август митническите инспектори спрели за проверка излизаща от страната през ГКПП "Дунав мост – Видин" хладилна товарна композиция с влекач и ремарке с турска регистрация. Водачът представил редовни документи за превоз на цветя, а пред митническите служители заявил, че освен стоката превозва само личния си багаж.

При последвалата проверка инспекторите открили във фабрична кухина на шофьорската седалка пачки с евро банкноти. При изброяването им в присъствието на водача се установило, че парите са 250 000 евро. За сумата водачът не е представил банков или друг разплащателен документ. Бил му е съставен акт за административно нарушение.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Профилактиката с ивермектин на проф. Марик срещу COVID-19

Вълната от коронавирус отново се надига в България. Всякакви средства биват използвани, за да се предпази от зараза – от народни рецепти до медикаменти. Профилактиката също има своята водеща роля в битката с COVID-19. И тук ивермектинът се появява на хоризонта. Разбира се, че трябва да се спазва точно определена […]