Михаела Филева: Живяла съм с жестока майка (ВИДЕО)

NetNews

За своите над 15 години в музиката Михаела Филева никога не е отключвала вратите на личния си живот. Раздяла, насилие, загуба и любов. В откровен разговор с Мон Дьо тя дава много отговори. Михаела Филева в най-откровеното и емоционално интервю, което е давала досега пред NOVA. Звездата разказва своите истории и нещата, които я вълнуват, чрез песните. За нея няма правила за хубаво живеене – каквото си го направиш, такова ще бъде, а прах в очите са, като кажеш прави това и това. "Имам най-правилните хора около себе си, те са там за мен, безкрайно ги обичам и им се възхищавам, това те прави силен и свободен", споделя тя. Първите ѝ мечти били за ежедневни неща – елементарни удобства, майка ѝ да бъде до нея. "Не съм живяла без баща, а с жестока майка – благодарение на нея имам това, което имам в момента. Тя е силна жена, която се справя с всичко сама", сподели певицата за майка си, която е я отгледала сама.

Майка ѝ и баща ѝ се разделят заради домашно насилие. "Не мога да бъда слаба, за да се чувства друг силен на деня, при мъжете търся партньорство, рамо, на което да се опра", обясни Филева. Баба ми беше майка, дядо ми – баща, а мама беше по-голямата сестра, която често я нямаше. Баща ѝ я търси само веднъж. Надява се в новото си семейство да бъде бащата, който не е бил за нея. Песента "Опора" е най-личната ѝ изповед и предстои да бъде записана. Тя казва, че приятелят ѝ Стефан е идеален.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Официално! Приказката на Моуриньо в Тотнъм приключи

Жозе Моуриньо бе уволнен от Тотнъм преди минути, съобщиха първи от “The Telegraph”. Причината за освобождаването на Специалния са слабите резултати на “шпорите” в последните месеци и едва седмата позиция във временното класиране на Висшата лига. Райън Мейсън и Крис Поулъл ще водят тима до края на сезона. През следващите […]