Мишо Шамара забогатя още в САЩ

NetNews

Мишо Шамара, който от осем години живее в САЩ, се похвали пред фенове и близки, че е горд собственик на нов дом. Къщата се намира в Илинойс, казва самият рапър.

"Рап стар дека ти е къщата? Ми в лейк Цюрих Илинойс хехе. Да ни е честита и със здраве да си я носим хахаха", пише Мишо в официалния си профил във Facebook.

Известният варненец е сбъднал още една своя мечта, закупувайки този дом, а десетки негови приятели и фенове го поздравяват в коментарите. Някои от тях искат снимки на къщата, но на този етап Big Sha, както е известен още, не е споделил кадри от новия дом.

View this post on Instagram

A post shared by Mihail Mihaylov (@bigshaofficial)

Мишо и семейството му заминаха в Щатите преди почти 8 години, като вече напълно са се установили там – рапърът и жена му работят, а децата им учат и вече говорят английски език. Синът на Мишо упорито върви по стъпките му и рапира като се подвизава под псевдонима Лил Ша. Дъщеря му пък е голяма фенка на синхронното плуване и печели състезания с хобито си, пише вестник "Телеграф".

Около Covid-19 ситуацията Мишо сподели в началото на годината пред "На Кафе", че очаква обстановката малко да се успокои след 20 януари именно във връзка с изборите там, но и напомни на всички – нека носим маски и да пазим себе си и ближните. Въпреки че 2020 г. беше тежка и с много рестрикции, ограничения и опасности, Шамара призна, че неговото поколение е живяло и в доста по-тежки времена, визирайки 90-те години в България.

View this post on Instagram

A post shared by Mihail Mihaylov (@bigshaofficial)

Към момента Шамара се занимава изцяло с музика. В дома си има студио, в което записват много хора, с които работи. Той конкретно остава зад микрофона за момента и помага на млади изпълнители не само в студиото, но и при снимки на клипове.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ремонти и отстраняване на аварии от "ВиК" днес

И днес продължава работата на екип на „ВиК“ Ямбол по канализационната мрежа в Ямбол в района на кръстовището на ул. „Преслав“ и „Крали Марко“, също и намиращия се в близост „Биков мост“. Дейности се извършват и в ж.к. „Г. Бенковски“ бл.19. В община „Тунджа“ поради отстраняване на аварии и ремонти […]