Млада жена забременяла от вятъра и родила час след зачеването

NetNews

Няма човек, който да не е чувал за „непорочното зачатие“. То е митологична или религиозна концепция за зачеване на човешки живот без предхождащ сексуален акт. Непорочното зачатие в християнството е учението, че Иисус Христос е заченат и роден от майка си Дева Мария чрез силата на Светия Дух без намесата на баща. Този мит варира от хиляди години, но и в днешни дни човек може да попадне на подобни твърдения.

Такава шокираща новина дойде от Индия. 25-годишната Сити Зайна заяви, че е родила само час след зачеването, а „бащата“ на момиченцето ѝ е повече от „неочакван“… да не говорим за това как се е осъществил „половият акт“.

Историята на жената звучи повече от абсурдно, но си заслужава да я научите. Жената разказва за своята бременност от вятъра и раждането един час след зачеването.

„Забременях от вятъра и час по-късно родих“, твърди Сити.

25-годишната жена каза, че това се е случило, докато тя е лежала на пода, почивайки си след молитва. Изведнъж жената усетила как вятърът я „духа“. По нейно мнение в този момент се е случило зачеването.

След 15 минути я заболял коремът и започнал да расте пред очите ѝ. Тя успяла да стигне до медицинския център и да роди здраво момиченце с тегло 2,9 килограма.

Зайна се била разделила със съпруга си преди около четири месеца. Според нея преди това не е имало признаци на бременност. „Цикълът ми бе редовен“, кълне се младата жена.

Според ръководителя на медицинския център, най-вероятно вятърът няма нищо общо и жената е имала така наречената „латентна бременност“.

За да се предотврати разпространението на слухове, в тази странна ситуация се намеси и полицията, която разследва обстоятелствата по „инцидента“. Явно униформените ще трябва да кажат дали вятърът е „забременил“ жената и той ли е „баща“ на детето ѝ, пише jenata.blitz.bg.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ясен Петров: Моят тъст, също ми дава съвети кого да викна и кого да не викна в националния

Националният селекционер Ясен Петров коментира актуални теми около трикольорите. Той призна, че дори неговият тъст му дава съвети кого да викне в националния отбор. Петров призна, че е водил разговори с Ивелин Попов относно евентуално завръщане на Попето. "Дали често чувам "Ясене, вземи този! Ясене, не взимай онзи"? С приятели […]