Млада жена сподели за ужасен инцидент с големите ѝ гърди

NetNews

Млада жена, която така страда от големия си бюст, че чак го е изгорила на скарата, се оплака, че Здравната каса във Великобритания не иска да финансира операция за намаляване на гърдите ѝ, пише Блиц. Есме Лили Клемсън от Улвърхамптън претърпяла злополучния инцидент, докато чистела в ресторант за бързо хранене, където работи.

Тя разказа, че е била изгорена, след като една от гърдите ѝ се допряла до горещата скара. Страшният инцидент е един от многото болезнени инциденти, които е претърпяла заради големината на бюста си. 21-годишната жена също каза, че все още е травмирана от някои от преживяванията си в училище, където винаги са я наричали „големи гърди“. Тя също така признава, че получава страховити коментари от мъже на улицата, които ѝ подвикват за тялото ѝ.

Блондинката казва, че сега е достигнала точка на пречупване и моли непознати да ѝ помогнат да плати за частно намаляване на гърдите, след като е била отхвърлена от здравната каса. Пред The Mirror тя каза: „В момента гърдите ми са размер 32JJ/K. Хората на моята възраст обикновено са с 32C. Не минава ден, в който да не мисля за намаляване. Това би означавало света за мен."

Есме каза, че се е разплакала, когато е получила разочароващите новини, тъй като това е била единствената ѝ възможност да се оперира, преди семейството ѝ да се премести в Канада през септември. След като най-накрая приела, че няма да може да получи намаление от касата, Есме сега си проси дарения, които могат да ѝ помогнат да плати за частно лечение. Тя казва: „Нямаме достатъчно пари, за да го направя частно тук.“

Есме се надява да започне да живее нормално и да участва в повече дейности след намаляването на бюста, тъй като вече няма да бъде засегната от болката.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Манчестър Сити чупи трансферния си рекорд до часове

Звездата на Астън Вила Джак Грийлиш вече е в Манчестър, където ще финализира преминаването си в Сити. Според английските медии националът минава прегледи и до часове трябва да бъде представен като ново попълнение. С трансфера на Грийлиш Ман Сити ще счупи трансферния си рекорд за най-скъп футболист. За привличането му […]