Млада родна актриса се оказа „златна“ наследница

NetNews

Една от най-големите чаровници на модерното родно кино Любомира Башева, която през последните години се наложи сред най-актуалните млади актриси, е имала и друг професионален път пред себе си – художествената гимнастика, пише Шоу Блиц.

Тя е прекарала доста време в залата за тренировки заради майка си и леля си. Любомира е дъщеря на Камелия Игнатова, световен шампион по художествена гимнастика в ансамбъла, а леля ѝ е Лили Игнатова – „златното момиче“ на миналия век.

Младата Любомира обаче избира актьорската професия пред спорта, въпреки че той се оказва ключов за първата ѝ главна роля. Във филма „Лошо момиче“ Башева се връща в залата, където тренира цели пет месеца, а за ролята ѝ на състезателка по художествена гимнастика лично я подготвя именитата ѝ леля.

Нищо чудно уменията ѝ в мятането на бухалки, макар и метафорично, да ѝ свършат работа и в сериала „Мен не ме мислете“, в който Любомира е в образа на Ева, която отглежда детето си сама, тъй като съпругът ѝ работи в чужбина. Липсата му все по-често я кара да се ядосва и да се заканва, че ако скоро не се появи на хоризонта, за да ѝ помага с отглеждането на сина им, ще му покаже вратата по неприятен начин.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Жената на нападател на Наполи: Обичахме да правим секс в тоалетните на движещ се влак

Жената на Дрис Мертенс – Катрин Керхофс разкри любопитна подробност от сексуалния си живот с нападателя на Наполи. Тя сподели, че преди са обичали да правят секс в тоалетните на движещ се влак. Двамата са заедно от детството си, като се ожениха през 2015 година и станаха една от най-известните […]