Младен Маринов: Репресират доказани професионалисти

NetNews

„Популизмът взе такъв връх, че новите закони може да лишат гражданите от конституционно право да гласуват. Правят се безпринципни уволнения, има репресии срещу доказани професионалисти, като целта е да изплашат вас – избирателите на ГЕРБ. Въпреки това, аз съм уверен, че хората не искат шоу, а ред в държавата и принципно управление“.

Това заяви заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Софийска област Младен Маринов при откриването на предизборната кампания в община Костинброд.

„Свидетели сме на реанимацията на стари и дискредитирани лица от миналото, които използват дадената им трибуна, за да отричат и омаловажават успехите на ГЕРБ. Това няма как да пожъне успех, тъй като добрите резултати, подобряващи живота на хората, не могат да бъдат скрити. Време е да сложим ред в хаоса и да подредим държавата отново“, каза областният кординатор на ГЕРБ за Софийска област и кандидат за народен представител Николина Ангелкова.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ивайла Бакалова: Не знам дали съм помагала на Божков, но със сигурност помогнах на Борислава Йовчева

Не знам дали съм помагала на Божков в Дубай, но със сигурност помогнах на Борислава Йовчева. Това казва половинката на Веселин Денков Ивайла Бакалова, цитирана от Фрог нюз, която проговори за първи път за ареста на Денков пред Антикорупционния фонд. Борислава Йовчева е някогашната ”Мис Бикини” Борислава Йовчева има фирма […]