Млад мъж е загинал в тежка катастрофа край Козлодуй

NetNews

Млад мъж е загинал в тежка катастрофа край Козлодуй, съобщи BulNews. Фаталният инцидент е станал вчера, около 16:30 часа, при входа на атомния град откъм Горни Цибър. Тогава е подаден сигнал за произшествието и към мястото незабавно бил изпрател екип на полицията.

Пристигналите униформени заварили размазания лек автомобил „Опел Вектра“, който бил управляван от 28-годишен жител на Козлодуй. С него в колата били още трима мъже от града на 27, 18 и 36 години.

По неофициална информация до зверския удар се е стигнало при изпреварване, когато водачът изгубил контрол над управлението на колата, излязъл от пътното платно и се преобърнал няколко пъти.

На местопроизшествието пристигнала и линейка, като медиците веднага натоварили пострадалите и ги транспортирали в Спешното в Козлодуй. За съжаление травмите на 28-годишния водач били несъвместими с живота и починал.

Тежко ранен е 27-годишният пътник, който бил на предната дясна седалка, той е настанен за лечение във врачанската болница с множество вътрешни наранявания и опасност за живота.

36-годишният мъж е с охлузни рани и комоцио, а а 18-годишният е със счупена ключица на лявата ръка.

По случая е образувано досъдебно производство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Херо: Има неща, от които много ме боли

Доскорошният наставник на Берое Димитър Димитров-Херо обясни, че болката му от случилото се под Аязмото е голяма. Той намекна, че причините за промяната в играта на заралии не са само спортно-технически. След домакинската загуба от Царско село ръководството на Берое взе решение да се раздели с бургазлията. Изненадващо начело на […]