ММА боец помогнал да се предотврати масов бой между мигранти

NetNews

Руският ММА боец Максим Дивнич привлече доста внимание върху себе си в последните дни. Наскоро той се разхождал из улиците на родината си и видял тълпа мигранти, които се събрали на група. В последно време в Русия често може да се видят масови боеве между мигранти, пише mma.bg.

Миналия уикенд 150 мигранти от Централна Азия организираха масово сбиване в един от дворовете на улица Бабаевская. Чувайки звука от сирените на полицейска кола, мигрантите се втурнали да бягат.

Полицията обикаляла района, за да ловят мигрантите, а Дивнич също помогна да се предотврати масов бой. Той видял група мигранти, след което започнал да прави видео и да задава въпроси.

За негов късмет групата се разпръсква и не се стига до уличен бой. Във въпросната вечер над 150 мигранти са били задържани от властите в Русия и отведени за разпит.

Напоследък масовите сбивания на мигранти зачестиха в Москва. Явно много им липсва родината. 87 участници в битката, която се проведе на 13 юни близо до метростанция Кузминки, вече са депортирани у дома.

Ето видеото, което сподели Дивнич:

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ИТН внасят законови промени срещу анонимни публикации в медиите

С промени в Закона за задължителното депозиране на печатни и други произведения, за обявяване на разпространителите и доставчиците на медийни услуги от "Има такъв народ" поискаха главният редактор на медия да носи отговорност за анонимни публикации. С исканите законови промени се извежда главният редактор в отделно каре като отговорност. Когато […]