„Дълбоката държава“ демонтира Борисов, има си други фаворити

NetNews

Доколкото разбрах, Борисов не е бил приет топло от Ердоган, защото не е на власт, няма да бъде и съответно не е получил уверение за подкрепа от турския президент за 11 юли.

В съседката ни знаят, че политическата му кариера е приключила и единственият му шанс са президентските избори, за които получава палец надолу от САЩ и го е страх да се изправи срещу Радев, защото ще бъде изборно размазан.

"Дълбоката държава" в България демонтира Борисов, има си други фаворити.

Още малко и ми се струва, че Пеевски ще потопи ДПС.

В САЩ са наясно, че Движението не е гарант за етническия мир в България и няма влияние нито над младите мюсюлмани в Турция, нито над младите мюсюлмани в България.

Християни и мюсюлмани живеят в България в пълно разбирателство и не могат да бъдат настроени едни срещу други, защото са българи и се уважават. Наясно с това трябва да е и Ердоган.

Гешев да си стяга каскета, защото много скоро няма да е главен прокурор и ще е първият такъв с предсрочно прекратен мандат поради множество нарушения, които могат да се окажат престъпления.

Би било добре служебният кабинет да продължи като редовен.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Известен певец оглавява сериал

Певецът Ейбъл "The Weeknd" Тесфей ще се снима в нов сериал, съобщи Collider. Артистът работи със своя продуцент Реза Фахим. Двамата работят върху сценарий за нов сериал. Поредицата носи заглавието ‘‘Идол‘‘. Тя разказва за певец, който се запознава със собственик на популярен клуб. Това го води в обкръжението на тайно […]