Хвала на такЪви преЦедатели!

NetNews

Страхотна иновация презентира Караянчева днес. Шефката на парламента, която крие премиера, както мустакат ятак партизански командир, сама предложи да го извикат в НС, барабар с Фандъкова, да говорели по случая със убитото от ток момче. Гениално.

Вместо да се чака опозицията да направи някакви пердложения, които ще водят със себе си обвинения, упреци и заклинания с предизборен привкус, управляващите сами предложиха това, което се очаква да поиска опозицията, като своевременно го отхвърлиха.

Така дебатът приключи преди да е започнал, парламентът продължаи напред към светли бъднини, точно по подобие на футболните ни национали. Така премиерът си остана в укритието, джипа или където там се спотайва, предимно инспектирайки неща, от които не разбира. У БСП депутатите определено остана усещането, че са измамени, но всъщност всичко си е по устав. На кого му пука за някакви чувства, щом нещата са покрити с мантията на закона.

Този подход определено си иска патент, за да не му посегне пакостлива ръка, грабеща чужда интелектуална собственост. В нашата бутикова общност това си е подход от ранга на "Първата поправка" на презокеанските ни другари.

Г-жа Караянчева показа стратегическо мислене и огромно израстване в политически аспект. Наистина не е честно онзи глас, "наподобяващ гласа на премиера", да сипе на ангро такива нелепи твърдения.

Хвала на такЪви преЦедатели!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Китай отправи 3 неудобни въпроса към САЩ и Великобритания

На редовната си пресконференция вчера говорителката на китайското Външно министерство Хуа Чунин заяви, че някои западни политици постоянно говорят за „независимост“, но това не означава, че Китай трябва да робува на презумпцията за вина на Запада. Тя каза, че независим доклад и научни резултати могат да бъдат постигнати, ако се […]