Момиче е с опасност за живота след катастрофа

NetNews

Момиче е с опасност за живота след катастрофа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Деветнадесетгодишно момиче е с опасност за живота, а други шестима младежи са пострадали след тежка катастрофа между два автомобила на кръстовище в Бяла Слатина, съобщиха от Областна дирекция (ОД) на МВР във Враца.
Катастрофата е станала вчера вечерта, когато лек автомобил БМВ, управляван от 26-годишен жител на Бяла Слатина, се е блъснал в друг автомобил от същата марка, управляван от 23-годишен жител на село Попица. Най-тежко пострадалото момиче е пътувало в тази кола.

Шофьорите на двата автомобила, както и двама 21-годишни младежи, жители на Бяла Слатина, пътуващи в управляваното от 26-годишния жител на града БМВ, са получили леки наранявания. Полицейски екип е тествал водачите на автомобилите за употребата на алкохол и наркотици, резултатите са отрицателни, уточняват от ОД на МВР. За случая е уведомен дежурен прокурор, започнато е досъдебно производство.
 

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Владимир Илиев: Лично за мен Олимпиадата е несполучлива

Биатлонистът Владимир Илиев заяви, че е разочарован от резултата си в преследването на 12,5 километра на Олимпийските игри в Пекин, които определи като „неуспешни“ за себе си. Илиев стартира 31-и и се изкачи с шест позиция до 25-ата в крайното класиране, въпреки че направи цели седем грешки при стрелбата. 34-годишният […]