Момиче плаче с камъчета, вместо със сълзи (ВИДЕО)

NetNews

15-годишно момиче от Канауджа, Утар Прадеш, Северна Индия, привлече вниманието на обществеността, като необичаен медицински феномен. Лекарите твърдят, че състоянието ѝ не може да бъде обяснено, пише Блиц.

Семейството на тинейджърката разказва, че за почти два месеца от лявото ѝ око са паднали от 10 до 15 камъчета.

Местните лекари са смаяни, защото не могат да обяснят как човек може може да плаче с камъни, вместо сълзи.

Във видеото, което е заснето в село Гадия Балидаспур, се вижда малка подутина в горната част на клепача на момичето, след което от клепача ѝ пада малък предмет, подобен на камъче. Семейството се консултирало с лекари – всички настояват, че това е просто невъзможно от медицинска гледна точка.

През 2014 г. Mail Online съобщи за подобен случай на 12-годишната Саадия Салех от Йемен. И за този случай лекарите заявиха, че все още не могат да намерят обяснение, тъй като момичето не страда от известна на медицината болест.

Това кара хората от Индия да вярват, че момичето е обсебено от зли духове.

Видеоклипът, публикуван в YouTube, беше излъчен по йеменския сателитен телевизионен канал Azal. Лекарите са събрали малка кутия с камъчетата, които са паднали от очите на момичето.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мястото на Албания е в ЕС

Мястото на Албания е в ЕС. Това обяви европейският председател Урсула фон дер Лайен, цитирана от Фигаро. Днес тя е на посещение в Албания. Страната е първата в поредица от посещения в Западните Балкани. Обиколката показва европейската ангажираност с региона. Фон дер Лайен обяви, че европейските представители се придържат към […]