Момчета от Тунджа U16-Ямбол с две победи в първия ден от Европейската младежка баскетболна лига в Унгария

NetNews

Тунджа Ямбол U16 взе две победи в първия ден от Европейската младежка баскетболна лига в Дебрецен, Унгария. В първия мач от турнира, ямболии победиха ДЕАК със 72:64, а във втората среща не дадоха шанс на Баскет Кошице и се наложиха с 85:48.

В събота и неделя момчетата на Здравко Янчев и Стойо Чолаков имат по още един мач.
В първата среща Ямбол се изправи пред трудна задача, но се справи отлично, отбивайки всички опити на ДЕАК да вземе предимство.

Тунджа тотално спечели борбата с 50:32, направи 19 на 9 асистенции и взе заслужено успеха. Никола Нанков вкара 23 точки за победата, 18 с 12 борби записа Марк Шопов, 14 добави Георги Иванов.

Срещу Кошице силните страни на Ямбол бяха още по-очевидни, а тимът доминираше.

Нанков вкара още 24 точки, с 14 и 10 борби се отчете Стефан Касабов, плюс 7 асистенции. 12 точки вкара Георги Иванов и отново дабъл-дабъл направи Марк Шопов с 10 точки и 10 борби.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тошко Йорданов в Ямбол: Никой не е по-умен от народа си

Идеята за промяна на формата на управление не е нова, но изкарвайки сега година и половина в реалната власт видяхме, че тя трудно функционира когато няма кой да носи отговорност. В една коалиция отговорността се размива. МС се крие зад коалицията, правят се много компромиси, всичко става бавно и понякога се взимат грешни решения. Докато в президентската или полупрезидентска република има ясни отговорности. Това заяви зам.-председателят на ПП „Има такъв народ” Тошко Йорданов по време на посещението си в Ямбол.