Момчил Дойчев: „Възраждане “ се борят за мир, но се борят за Путински мир

NetNews

Посланията на лидера на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов звучат по начин, по който недвусмислено се казва, че той ще свали с всички позволени и непозволени средства това правителство, а на митинги на тази партия откровено се предлага да се смени демократичната уредба с Путинска уредба на българското общество, т.е. за реставрацията на авторитаризма в своя най-зловещ сталинистко-фашистки вариант. Това коментира политологът доц. Момчил Дойчев в ефира на „Честно казано с Люба Кулезич“.

„Възраждане“ действа на ръба на закона. Те призовават към насилие, дори когато казват, че ще се борят за мир. Те се борят за мир, но се борят за Путински мир. Тази тяхна борба за мир, която я споделят и някои като Корнелия Нинова, които спомагат агресора, а не жертвата. Начинът, по който действат с насилие – този акт за свалянето на знамето от балкона на кмета на София. Това е действия срещу местна власт“, каза Дойчев.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Марио Драги: Европейските компании ще могат да плащат за газ в рубли

Италианският премиер Марио Драги заяви, че европейските компании ще могат да плащат за газ в рубли, без да нарушават санкциите, като явно отхвърли указанията на ЕС за обратното, предава Bloomberg. Европейските компании от седмици търсят начини да изпълнят искането на Русия за плащания в рубли, за да запазят ключовите газови […]