Моралес: Момчетата заслужиха победата срещу Левски

NetNews

Треньорът на (Ботев Враца) Даниел Моралес коментира успеха на тима му над Левски с 2:0 в мач от 2-ия кръг на efbet Лига.

"Най-хубаво е, когато феновете са радостни. Днес не само ги зарадвахме, но и видяха бъдещето на Ботев. Това не е всичко, което можем. Момчетата заслужиха победата срещу Левски", започна бившият кадър на ЦСКА.

"Прави чест на Живко, че в този труден период се старае да играе с млади момчета. И преди мача го поздравих. По време на мача бяхме много дисциплинирани. Мисля, че създадохме по-чисти положения и имахме здрава защита", допълни бразилският наставник на Ботев (Враца).

"Знаем си възможностите. Всеки ден ми прави кеф, когато влизам в съблекалнята, защото виждам отношението на тези момчета. Тези момчета трябва да изпитват удоволствие от футбола", заяви още Моралес.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Живко Миланов след загубата на Левски: За мен вината си е изцяло в нас

Старши треньорът на Левски Живко Миланов даде мнението си след поражението с 0:2 от Ботев (Враца) в efbet Лига. Младият специалист сподели, че не е видял нужната агресия у своите футболисти. "Вижте, за мен вината си е изцяло в нас. Цялата седмица се опитах да обясня на момчетата, че Ботев […]