Моторни спални, регулиращи се дистанционно – един иновативен продукт на ямболската фирма „Хармонт“

NetNews

Почти няма сфера на човешкия живот, в която модерните технологии да не вземат важно място. Леглото, до което неизбежно прибягваме, за да си осигурим комфортна почивка и сън, не прави изключение от това правило. Доказва го ямболската фирма „Хармонт“, произвеждаща динамични спални, които се регулират с дистанционно, с което лесно можете да се нагласи най-удобната позиция за тялото.

За какво става въпрос?


От години „Хармонт“ е между топ-производителите на матраци и легла в България. Сред водещите продукти в каталога ѝ са боксспринг леглата. „Боксспринг“ буквално означава пружина в кутия. Леглата от този вид представляват изцяло тапицирана дървена или метална конструкция във формата на кутия, в чиято основа са поставени пружини. Над пружините се поставят матраци, като в зависимост от модела са включени още какви ли не екстри. Всичко това прави боксспринг леглото функционално и супер удобно.


„Хармонт“ разработва и произвежда иновативен модел, оборудван с висококачествен, бърз и изключително тих мотор. Това позволява независимо движение на горната част на тялото и краката. Никога гледането на филм, четенето на любима книга и дори работата с лаптоп в леглото не са били толкова удобни. Всичко това е възможно само с натискането на един бутон. За целта има две безжични дистанционни в удобен джоб за съхранение. Дистанционното регулира и вградената подсветка за максимален комфорт и удобство.


Съчетанието от базова конструкция, матрак и топер са гаранция за възстановяващ и спокоен сън. Матраците са със 7 зони за отлична опора на гърба и оптимално разпределние на тежестта. Мултипокет системата пък в сърцевината на матраците позволява на всяка пружина да се движи независимо, което изолира усещането за движение между двамата партньори по време на сън.


Повече за продуктите на фирмата можете да видите тук.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Президентът на Ла Лига: Не смятам, че има европейски клуб, който може да си позволи заплатата на Меси

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас направи поредното си остро изказване по повод финансовата ситуация в европейския футбол в момента. Само преди дни той обяви, че няма никакво намерение да облекчава финансовите рестрикции, за да позволи на Барселона да картотекира новите си попълнения и по този начин продължава да попарва […]