Мотоциклетист в болница след гонка с полицията

NetNews

В петък около 19.10 часа служители от Четвърто Районно управление – Бургас забелязали, че от стопански двор на ул. "Кооператор" в посока ул. "Въстаническа" се движи моторист, като му подали сигнал със стоп-палка за извършване на проверка. Мотористът рязко увеличил скоростта си и без да спре на подадения сигнал, предприел движение в посока бул. "Захари Стоянов". На улица "Кооператор" мотористът загубил управление и самостоятелно изпаднал на платното за движение.

Мотоциклетът е каран от 32-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия – неправоспособен водач, с отнето свидетелство за правоуправление, който вследствие на пътния инцидент е получил нараняване по ръцете. Той е настанен за лечение в МБАЛ "Бургасмед", без опасност за живота.

При извършения личен обиск на бургазлията, в предпазния му шлем е открита торбичка с бяло кристалообразно вещество – метамфетамин. При огледа е констатирано, че задната регистрационна табела на мотора е неистинска – изработена е от пластмаса с неестествен шрифт. За извършените нарушения на водача са съставени актове по Закона за движение по пътищата. Бургазлията отказал да бъде тестван за употреба на алкохол и наркотици.

По случая е образувано бързо производство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Половин милион учители ще бъдат ваксинирани

Близо половин милион учители в Турция ще бъдат ваксинирани срещу COVID-19, съобщи турското министерство на образованието, цитирано от в. "Хюриет дейли нюз", предаде БТА. Заявки за ваксиниране са направени за 499 000 учители в предучилищни групи в детски градини, в начални училища и в малки училища в селата. Това са […]