Моуриньо иска да примами Дибала в Рома

NetNews

Пауло Дибала ще бъде една от големите теми през лятото, защото аржентинецът официално ще напусне Ювентус със свободен агент. Една от опциите му обаче е доста изненадваща, тъй като Corriere dello Sport смята, че Жозе Моуриньо е готов да му направи предложение, за да дойде в Рома.

28-годишният техничар все още е смятан за един от най-талантливите нападатели в света и подобна сделка би вдигнала сериозно имиджа на „римските вълци“.

„Специалния“ от друга страна също е име от световна величина, така че не би било чак толкова изненадващо, ако успее да привлече и други високопрофилни фигури, които да вкарат Рома в борбата за титлата още през следващия сезон.

От подписа на Пауло Дибала се интересуват още Интер и Арсенал, но най-вероятно той ще се озове на „Джузепе Меаца“, ако съдим по публикациите на медиите в последните седмици.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Мис България 2020: Никога не съм била финансово зависима от мъж

Венцислава Тафкова беше коментирана за това, че е доста глезена и има висок стандарт, който не е ясно как поддържа. Това е и причината, поради която Мартин Елвиса беше спрегнат за виновник за нейното финансово състояние. Този слух обаче явно не се е харесал на Венцислава, която побърза да го […]