Моуриньо пак недоволства от съдиите

NetNews

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо изрази недоволството си от решението на съдията Майкъл Оливър да отсъди дузпа в полза на Арсенал по време на дербито между двата тима, завършило с успех с 2:1 за "артилеристите".

"Шпорите" поведоха на "Емиратс" след страхотен гол на Ерик Ламела през първата част, но допуснаха обрат след почивката, като Александър Лаказет донесе успеха на домакините, именно от дузпата, отсъдена за нарушение на Давинсон Санчес срещу него. Повторенията показаха, че решението на Оливър е пресилено, но в крайна сметка VAR подкрепи главния рефер и дузпата остана факт.

"Съдиите понякога имат трудна работа, но гледах повторението и ситуацията е очевидна. Ако някой има различно мнение, то той може да е от верните фенове на Арсенал, но не бих приел различно мнение от друг човек, защото е очевидно. Това е грешка на Майкъл Оливър, играчите се уморяват от многото мачове, може би и съдиите се уморяват. Той имаше мач през седмицата в Европа, може би е уморен", коментира Моуриньо след двубоя.

Португалският специалист не спести критики и за своите футболисти. "През първото полувреме бяхме много зле. Нямаше интензитет, не пресирахме, някои от важните атакуващи футболисти се скриха. След почивката се подобрихме, направихме промени, но тогава дойдоха дузпата и вторият жълт картон на Ламела. Няма да споменавам имена, защото отборът е отбор. Аз също съм част от този отбор и съм също толкова виновен за първото полувреме, колкото и играчите", каза треньорът на Тотнъм.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Държавата "забрави" цирковите артисти

„Има заповед, която разрешава провеждането на културни мероприятия, но в нея никъде не пише за цирка. На наш въпрос дали можем да работим Министерството на здравеопазването отговори, че цирковите представления не са позволени. След това имахме среща с началника на кабинета към Министерството на здравеопазването Теодора Табакова. Тя ни се […]