Моуриньо: Резултатът е фалшив и несправедлив, ЦСКА се бори и сражава

NetNews

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо направи силен коментар по адрес на ЦСКА и Стойчо Младенов след победата с 3:1, която римляните постигната в Лигата на конференциите.

"Резултатът е фалшив, не е справедлив. Ако погледнете мача, ще видите, че това не е мач, който трябваше да свърши 5:1. Дори при 3:1 те се бориха, сражаваха се, но след като останаха с 10 души, за тях беше много трудно. Отборът им ме изненада, Стойчо е много добър треньор. Не бяха само контраатаките на ЦСКА, а цялата глобалност. Те градиха атаки с качество, Кери носи опасност, имат добри крила, имат добра цел в наказателното поле, те са добър отбор.

Миналата година играх с Локомотив (Пловдив) и Лудогорец, ЦСКА е по-добър от тези отбори от миналия сезон. Направих много промени в моя отбор, но не исках да губя стабилността – затова оставих вратаря, Манчини, Пелегрини – важно е да покажем уважение към състава. Трябва да опитаме да спечелим всичко – ако ние сме добри, какво бихте казали за Ювентус, Милан, Интер и Наполи. Те имат силни отбори, ние градим стъпка по стъпка.

Стойчо беше фантастичен играч, не беше младо момче, беше много опитен състезател, беше чиста класа в моя отбор Витория Сетубал. Топ класа беше, напусна след това, беше един чудесен човек – знаех, че ще стане много добър треньор, той притежава топ класа! Съжалявам, че загубиха с толкова, не го заслужаваха", заяви Специалист.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

17 септември 1939 г. Червената армия нахлува в Полша

На 17 септември 1939 Червената армия нахлува в Полша. Това е денят, в който страната губи своята изстрадана независимост. Травмата от това събитие е жива и до днес, твърди Бартош Дудек за „Дойче веле”. Още вечерта на 17 септември 1939 година полският президент Игнаци Мошчицки и цялото правителство на страната […]