Мустафа Карадайъ: Не е достатъчно да се излъчи кабинет от една партия или коалиция от партии

NetNews

„При изборите хората показаха ясно изразено желание за промяна – да се спре с аглесията, арогантноста, противопоставянето, да има диалог между политическите сили“ – това изтъкна в обращението си пред парламента Мустафа Карадайъ.

Той цитира надписа върху сградата на Нродното събрание „Съединението прави силата“ и уточни, че единственият модел да се изпълни това е да има единение върху приоритети, които са много ясно очертани като начин, средства и срокове за тяхното решаване.

Според него изброеното не е възможно да се постигне с кабинет на една партия или коалиция от партии, като уточни, че в този смисъл ДПС би покрепило правителство, което покаже ясна и подробна програма за изпълнение на такива приоритети, които са следствие от широко обсъждане и съгласие.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Десислава Атанасова: Време е шоуто да приключи

„Време е шоуто да приключи, защото, за разлика от шоуто, на политическата сцена няма скечове, казваме, че сме готови да предложим управление на страната и да протегнем ръка към политическите си опоненти“, заяви като представител на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова. „Предупреждаваме, че безвремието на един служебен кабинет ще […]