Мъж е убит в пловдивски парк

NetNews 1

Жестоко убийство е станало в Пловдив. Снощи малко преди 22,00 часа в полицията е получен сигнал,че в парк „Бунарджика" лежи мъж на около 40 години в безпомощно състояние, съобщи БНТ.

По непотвърдена информация той е бил намушкан с нож. Пострадалият бил откаран в болница, където починал от раните си.

По случая е образувано е досъдебно производство, а нападателите се издирват.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

One thought on “Мъж е убит в пловдивски парк

  1. Във II РПУ Пливдив и по-специално на инспектор Костадинов, може да му е заповядано отгоре да приключи случая с версията „самоубийство“ или „неизвестен извършител“. А може да не му се работи. Гадая, понеже не го познавам…Нищо лично!
    Прочетете какви велики простотии по калъп могат да тиражират и журналята, естествено, подведени от официалното съобщение на ченгетата! Да прекръстят Бунарджика на самоубиващите жертвите си! И без това там вече бунарът е от кръв… Коя по ред вече жертва на екзекутиращите ги там?
    Всеки, който познаваше Димо Гератлиев като нормален, честен, принципен и достоен Човек, всеки колега – психолог няма да им повярва! Лъжци, мързеливци, престъпници!
    Има камери, свидетели, близки, колеги, познати, личен телефон (отключва се на Руски) … Няма самоубиец, има убиец! Има жертва! Има жертви! Фас! Или напуснете!
    Вечен покой на духа ти, Димо! За мен беше чест да те познавам! Благодаря ти, че ме допусна в света си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Невероятно явление на плажа в Халкидики

Необичайно явление беше забелязано на плаж в Халкидики,, съобщи Катимерини. Морето и пясъкът потънаха в пяна. Подобни явления са били виждани и преди. Пяната се определя като неразтворима органична материя. По някога пяната увеличава своето количество и не се разтваря във водата. Възможно е това да е замърсяване. Експерти смятат, […]