Мъж намушка свой близък, после се барикадира в дома си

NetNews

Полицията в Ямбол задържа 52-годишен мъж, барикадирал се в дома си, след като ранил с нож свой близък. Той оказал яростна съпротива при ареста, съобщи Нова ТВ.

Сигналът бил получен в неделя следобед. Пострадалият – с рана от нож в областта на гърдите, бил освободен за домашно лечение, по негово желание. Пред служители на реда той обяснил, че е бил намушкан от свой близък в имота му в Ямбол.

Насочените към местопроизшествието полицейски екипи установяват, че на адреса се е заключил 52-годишен мъж, който отказвал да им съдейства. Предприети са незабавни действия за отцепване и обезопасяване на района. Около час по-късно мъжът бил неутрализиран и задържан, въпреки оказаната от него съпротива. Изясняването на всички обстоятелства по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Зеленото удостоверение може да бъде гласувано в ЕП до края на седмицата

Цифровото зелено удостоверение ще бъде гласувано в комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешен ред в сряда, а след това и на пленарна сесия на Европейския парламент до края на тази седмица. Това съобщи в интервю за "Хоризонт" председателят на Комисията Хуан Фернандо Лопес Агилар. Очаква се то да получи […]