Мъж подпали 8 таксита в пловдивското село Ягодово

NetNews

Млад мъж е подпалил осем таксиметрови автомобила в пловдивското село Ягодово. Полицията е задържала извършителя – 27-годишен мъж от село Крислово.

Малко след полунощ на 24 март на тел. 112 бил получен сигнал за пожар в село Ягодово. На местопроизшествието пристигнали екипи на пожарна и полиция, и въпреки бързата намеса на огнеборците напълно са изгорели 6 превозни средства с различни марки, а по други два – бус и лека кола, щетите са частични.

Установено е, че автомобилите са собственост на 43-годишен асеновградчанин, който от години предлага на пазара таксиметрови услуги. Коронавирусната криза засегнала бизнеса му и от 40-50 автомобила останали да работят едва десетина. Неизползваните превозни средства били паркирани пред сервиз на улица "Васил Левски" и са разположени покрай пътя при влизане в село Ягодово.

По информация, споделена от TrafficNews, 43-годишният собственик на автопарка Мариян Киров е разследван за икономически престъпления и подправяне на документи. Киров e в бизнеса отдавна, като работи с фирми-бушони и подставени лица. Неведнъж влиза в полезрението на Икономическа полиция и ДАНС. Години наред Киров е във война с друг основен играч на таксиметровия пазар в Пловдив – Радослав Керанов, който е осветлил голяма част от незаконната дейност на Киров, но сам е влязъл зад решетките по серия обвинения за палежи и опит за убийство. В последствие ВКС отмени присъдата и сега той е на свобода.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Един от руските дипломати обявените за персона нон грата е напуснал страната

Един от двамата руски дипломати в България, които бяха обявени за персона нон грата в понеделник заради обвинения в шпионаж, е напуснал страната. Това са съобщили за ТАСС от руското посолство в София. Вторият дипломат, който е с коронавирус, ще направи това, когато се възстанови и е с отрицателен PCR […]