Мъж преби с бухалка жена в Монтана

NetNews

Мъж е пребил жена с бухалка в Монтана, съобщи BulNews. Вчера, около 20 часа, в полицията е получен сигнал за побоя. Обадили се служители на Спешното, които съобщили, че при тях има настанена 39-годишна местна жителка.

В болницата пристигнали полицаи, пред които пострадалата разказала за екшъна. Тя обяснила, че същата вечер, около 20 часа, била в дома си в кв. „Огоста” в Монтана. Жената била заедно със своя брат и докато била на двора, в имота ѝ навлязъл нейният 62-годишен съсед. Той я попитал къде е мъжът ѝ, но преди да му отговори я ударил с дървена бухалка веднъж в горната част на главата, при което тя паднала на земята и изгубила съзнание за няколко минути. След това пристигнал екип на Спешна помощ, който я откарал в болницата, където я прегледали и настанили за наблюдение. По данни на лекарите, пострадалата е със сътресение на мозъка и комоцио.

Като причина за скандала жената посочила спор за обща ограда между двата съседни имота.

62-годишният разбойник е задържан в полицейския арест на районното управление в Монтана.

По случая е образувано досъдебно производство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Първият в света музей на подводни скулптури отваря врати в Кипър

Любителите на гмуркането вече имат на разположение оригинален арт обект MUSAN – първата в света подводна „гора“ от скулптури. Новият музей се намира в Кипър и е поръчан от местната община на курортния град Айя Напа и отдела за рибарство и морски изследвания. Поръчката е изпълнена от скулптор, еколог и […]