Мъж пропадна с колата си в канал в Пловдив, в опит да избегне синя зона. Пожарната го спаси

NetNews

Сцена като от филм се разигра за 77-годишния Цветан, който решил да излезе с автомобила си на покупки. Мъжът живее в Пловдив отскоро и не познава добре града. За да избегне синя зона, решил да спре на неохранявано място – пред къща, до която има канал за ремонт на автомобили. Мъжът не успял да прецени добре габаритите и за нещастие предницата на колата му пропаднала в канала, разказват от Нова телевизия.

Цветан веднага позвънил на тел 112 и потърсил помощ. Екип огнеборци откликнал на сигнала и след като пожарникарите внимателно преценили обстановката, повдигнали и освободили колата. Щастливият възрастен мъж изпрати огнеборците с прегръдка и благодарност, като обеща следващия път да бъде по-внимателен, търсейки място, за да паркира.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Татяна Буруджиева: Няма как същите хора да сформират по-успешен кабинет

„Не може да се сформира успешен нов кабинет, защото го правят същите хора“. Това заяви пред БНР политологът доц. Татяна Буруджиева. По думите ѝ начинът, по който се търси подкрепа за ново правителство, също предизвиква съмнение във възможността да бъде получена: „В нито една държава и в нито една партия […]