Мъж уби двумесечния си син

NetNews

Мъж от старозагорското село Хрищени е убил двумесечния си син. 31-годишният Г.И. е привлечен като обвиняем от Окръжна прокуратура-Стара Загора за това, че умишлено е умъртвил бебето, като деянието е извършено в условията на опасен рецидив.

При разследването е установено, че майката на детето е потърсила медицинска помощ. На място е пристигал дежурен екип, който е констатирал смъртта на бебето. По главата и тялото на детето имало множество травми.

От заключението на назначената съдебно-медициска експертиза е установено, че смъртта на бебето е настъпила като резултат от черепно-мозъчна травма. Обвиняемият Г.И. е задържан за срок от 72 часа. Предстои внасянето на искане в Окръжен съд-Стара Загора за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Г.И.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мъж почина на улица в Айтос след удар в лицето

Мъж е починал след саморазправа в Айтос, съобщиха от ОДМВР – Бургас. На 01.09.т.г. около 23.30 ч. в Районно управление – Айтос е било получено съобщение за инцидент, възникнал в района на дом № 6, разположен на айтоската улица „Паскал Янакиев”. Констатирано е било, че между двама мъже (единият на […]