Мъри със сензационно решение след елиминацията на Лудогорец

NetNews

Наставникът на Левски Станимир Стоилов, взе сензационно решение след елиминацията на Лудогорец от турнира за Купата на България.

„Сините“ взеха победа с 1:0 и с общ резултат 4:2 отстраниха „орлите“, а след последния съдийски сигнал част от феновете нахлуха на терена на „Георги Аспарухов“, за да се радват заедно с играчите на Левски.

В този момент обаче Стоилов е помолил диктора на „Герена“ да призове зрителите да се върнат обратно по своите места. Мъри е споделил, че щом и последният фен се върне на трибуните, футболистите ще излязат от съблекалнята, за да поздравят привържениците, които създадоха страхотна атмосфера. Феновете чуха призива на треньора и футболистите направиха почетна обиколка.

Желанието на Стоилов е по този начин да се процедира след всяка значима победа.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Преименуваха улица, където се намира руско посолство, на „Украински герои“

Част от улица „Коруновачни“ в шести квартал на Прага, където се намира руското посолство в Чехия, беше преименувана на улица „Украински герои“. Ръководителите на кметството и общината на район Прага-6 поставиха табели с новото му име. Градският съвет на Прага, най-висшият орган на общинското самоуправление на столицата, на 25 март […]