Наведени

NetNews

Коментар на Миролюба Бенатова във Фейсбук по повод на проведения вчера вот на недоверие към правителството:

НАВЕДЕНИ

Днес непрекъснато минавах буферната зона, за да „прескоча“ от единия в другия свят. Тъжно беше да разбера, че голяма часто от дошлите за оставката не знаеха точно за какво са докарани с автобуси (дпс) или са събрани от софийските квартали (възраждане).

Бяха заедно. И не си пречеха. Странно. Инструктажът не беше убедителен. Очаквах повече.

Но така или иначе, тези, доведените, победиха. И не се зарадваха много, когато правителството падна. Просто си тръгнаха, защото ангажиментът за присъствие приключи. След това засякох и депутати от ГЕРБ и итн. Тръгнаха си от задния вход на парламента. На групички. Мълчаливи. С наведени глави. Това ще запомня.

Питах ги: доволни ли сте?

Повечето подминаха с наведени глави. Малко от тях казаха: – да. Тези наведени глави, мрачни физиономии и забързано мълчание, ще запомня от днес.

Какво спечелиха.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

НФСБ: Въведете необлагаем минимум и по-ниско ДДС за тока и газа

Партия НФСБ предложи на парламентарните групи в Народното събрание, да използват оставащото време, за да свършат нещо полезно за българското общество. От НФСБ изпратиха на депутатите два законопроекта, които да внесат за разглеждане при актуализацията на бюджета. Със законопроект за изменение на Закона за данъците върху доходите на физическите лица […]