Наглост на магистралата: Да те засекат докато караш с 200км/ч и да ти покажат среден пръст (ВИДЕО)

NetNews

Каналът AutoTopNL в YouTube е популярен със своите видеа в които водещият изпробва максималната скорост на различни автомобили на германската магистрала. В последния такъв клип, под прицела на обективите е последното поколение Alpina B5 Touring. Базираното на 5 Series комби на BMW разполага с 4.4-литров бензинов осмак с 621 конски сили и 800 нютон метра.

Благодарение на промените, комбито е способно да ускори от 0 до 100км/ч в рамките на 3.6 секунди и да достигне максимална скорост от 322км/ч, както можем да видим в клипа. Въпреки, че това е особено интересно, то конкретното видео набира популярност с действие на друг водач с червен кабриолет.

Около 5-тата минута на видеото, можете да видите как комбито се движи със скорост от над 200км/ч, когато Opel Astra го засича в опит за изпреварване на товарен автомобил пред него. Благодарение на своевременната реакция на водача и добрите спирачки на Alpina-та, до инцидент не се стига, но по-интересна е реакцията на шофьора на кабриото. Вместо да се извини или да направи подобен опит, той гордо показва среден пръст на снимащия шофьор. Вижте видеото.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Сотир Цацаров ли е новият мъж на Ани Салич?

Водещата Ани Салич най-после вдигна завесата над личния си живот и категорично призна, че има нов мъж до себе си. Откровението новинарката направи в своя Фейсбук профил, където в полето за семеен статус вписа „във връзка“. 53-годишната журналистка очевидно е открила любовта повторно и отношенията с човека до нея са […]