Над 13 души са простреляни в метрото в Ню Йорк

NetNews

Според местни медии във вторник сутринта около 08:30 ч. местно време (13:30 ч. по Гринуич) е имало изстрели на станция на 36-та улица в Сънсет парк.

„В 8,27 ч. полицията е получила сигнал за оказване на спешно съдействие от човек, който е бил прострелян в метрото в Бруклин“, потвърди говорител на нюйоркската полицейска служба, пише Асошиейтед прес, предаде БТА.

Пожарникарите са реагирали на сигнали за дим на метростанцията в Бруклин и са намерели много простреляни хора там, заяви говорител на противопожарната служба.

Снимка от сцената на местопрестъплението показва окървавени пътници, лежащи на пода на метростанцията. Повече подробности не се съобщават засега, предаде Асошиейтед прес.

Ройтерс уточнява, като се позовава на местни медии, че са били открити и експлозиви в метростанцията.

Длъжностните лица предупредиха жителите да избягват района и да очакват забавяния. Съобщава се, че най-малко четири влакови линии също са забавени в двете посоки.

Службите за спешна помощ са потвърдили, че най-малко 13 души са ранени, пише Би Би Си.

Инцидентът е станал по време на сутрешния час пик. Снимки от мястото на инцидента показват окървавени пътници, лежащи на пода на гарата.

Пожарната служба на Ню Йорк съобщи, че първоначално е получила сигнал за дим в гарата.

Заподозреният за стрелбата продължава да е на свобода.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В сряда ще е слънчево с температури до 19°

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg През нощта ще бъде ясно и в повечето райони тихо. Минималните температури ще бъдат между минус 1° и 4°, в отделни котловини и по-ниски; в София около минус 1°. Има условия за слани, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Утре ще бъде слънчево. […]