Над 4 тона канабис в Благоевградско

NetNews

Повече от четири тона растения канабис са открити в Благоевградско при полицейска акция, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Близо две хиляди тревисти растения, реагиращи положително на канабис, са открити, ожънати и унищожени от полицейски служители на Второ районно управление в Благоевград. Общото тегло на растенията, намерени в хода на проведена през вчерашния ден акция, е повече от четири тона.

Около три тона от откритите растения са били засадени в района на село Полето, община Симитли. Насаждения канабис са открити и в землището на симитлийските села Ракитна и Сенокос. За случаите е уведомена Районна прокуратура – Благоевград и са образувани досъдебни производства.

Около 30 килограма полусухи растения, реагирали положително на канабис при направения полеви тест, са открили и полицаи от районното управление в Петрич в овощна градина в местност край града. Като съпричастен към извършеното престъпление е задържан 60-годишен местен жител, а по случая е образувано досъдебно производство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Васил Велев: 37 милиарда евро са изтекли от България за последните 11 г.

На пресконференция на Асоциация „Хидроенергия“ и Сдружение на производителите на екологична енергия председателят на Асоциацията на индустриалния капитал в България Васил Велев сподели, че в резултат на по-скоро целенасочени от колкото случайни действия се постигат едни нереално високи цени на електроенергията. Как да сме конкурентноспособни като цените на електроенергия са […]