Над 8 400 000 лв. е джакпотът в играта 6/49

NetNews

Стартирането на новата година е съпроводено от много желания, обещания и мечти за сбъдване. Всеки от нас се изпълва с надежда, съсредоточена в предстоящите дни, които в началото ни се струват безгрижни и безкрайни. Но някак неусетно, първият месец на 2021 се изтърколи по хълма на житейските ни планове. Обръщайки нова страница на календара, осъзнаваме, че всеки един ден ни носи нов шанс да достигнем висините на щастието. Вярваме, че късметът е на наша страна, особено когато усещаме топлите слънчеви лъчи, с които февруари реши да ни изненада. Съзнанието ни тупти от блянове за предстоящата пролет, амбициите ни се изпълват с жизненост и енергия, а ние се чувстваме готови да поемем в посоката на успеха.

Съвсем в реда на нещата е да си зададем въпроса, откъде да започнем това прекрасно пътешествие. Определено сумата, събрана в джакпота на една от най-любимите игри на Българския спортен тотализатор – ТОТО 2 – "6 от 49", би ни осигурила сигурност и високи нива на емоция. Натрупаният рекорден джакпот в размер на 8 203 702.47 лв. все още не е намерил своя собственик и не е никак трудно вие да заемете тази роля – просто попълнете така познатия фиш, обагрен в червено – цветът на любовта – в тото пункта близо до вас или на www.toto.bg. Много скоро стрелата на късмета може да уцели именно вашите мечти. Точно това е станало със смелчаците, които са заложили на любимите си числа през януари 2021, като общата спечелена сума от тях е почти наполовина на текущия джакпот – 4 068 356 лв.

Колко много радост ли е имало в сърцата на печелившите през първия месец на годината? Дали са се сбъднали техните желания от коледната нощ или това са били късметите, скрити в традиционната благоуханна новогодишна баница? Колосалната сума от 911 668 лева в играта "6 от 42" се изтърколи при щастливец от Града под тепетата, а заедно с останалите печалби в тази лотарийна игра, се оказа, че Българският спортен тотализатор е бил причината играчите да се зарадват на общата сума от 1 704 910 лв.

През изминалия месец тотализаторът беше много щедър, що се отнася до играещите играта 5 от 35, защото в почти всеки тираж някой участник познаваше поне една от двете печеливши комбинации. Това явно не беше достатъчно и допълнителни печалби по 500 лв. бяха изтеглени по случай едни от най-любимите именни дни на българите – Йордановден, Ивановден, Антоновден и Атанасовден. Общо 20 късметлии от София, Пловдив, Ямбол, Разград, Тервел, Благоевград, Видин, Димитровград, Русе, Белоградец и Котел имаха наистина силен старт на годината благодарение на тези финансови бонуси. Събирайки всички цифри, се оказва, че общо раздадените парични награди в тази игра оформят крайните 2 310 460 лв.

"Тото Джокер" е спазил своята традиция и е донесъл печалби на всички, избрали да рискуват и заложат, като сумата почти достига заветния милион – 908 605 лв.

Рекордният джакпот от ТОТО 2 – "Рожден Ден" ощастливи участник от Враца през януари, но не само за него имаше тържества, защото общо генерираната печеливша сума за празничната игра в първия месец от годината е 107 774 лв. "Зодиак 5X50" също се намираше в подходящата орбита и изстреля към късметлиите печалби в размер на 203 021 лв.

Радваме се, че любителите на футболните игри не са пропуснали да залагат на двубоите, включени в тиражите на Тото 1, като правилните прогнози в "Тото 1 – 13 срещи", "Тото 1 – 12 тип 1х2" и "Тото 1 – 10 от 10" са донесли на играчите сериозни награди, възлизащи на 128 907 лв.

След толкова много зашеметяващи цифри смятаме, че най-доброто решение е да изберете своите любими числа и да направите залозите си, за да сте сред първенците, които ще се отличат с късмета си през месеца посветен на любовта.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Дни преди вота дават по 120 лв. на около 392 000 пенсионери

Обхватът на мярката за финансово подпомагане заради COVID кризата 80 на 20 ще бъде разширен. Това обяви социалният министър Деница Сачева по Нова ТВ. В началото на април правителството ще обяви и новите сектори, които ще могат да кандидатстват за финансова подкрепа. До момента в тази мярка са включени хотели, […]