Най-луксозният корейски SUV вече се предлага с 6 места

NetNews

Най-луксозният корейски SUV Genesis GV80 ще получи доза обновления за предстоящата 2022 година, насочени главно към подобрения комфорт на пътниците в задната част на всъдехода, където могат да бъдат поръчани и допълнителни две седалки.

Пътниците на втория ред седалки могат да се възползват от масивна централна конзола, отделни контроли на 4-зоналния климатроник, аудио контроли, безжично зареждане за телефон, два големи екрана, както и контрол на инфотеймънт системата.

Заедно с тях може да се поръчат и опционалните седалки на третия ред, които да осигурят място за още двама човека. Други екстри включват теглич, подобрена инфотеймънт система, хед-ъп дисплей и прибиращи се стъпенки за по-лесен достъп.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ето кога Windows 11 ще е достъпен за всички

Макар от Microsoft да представиха новия Windows 11 преди няколко месеца, то към момента операционната система е налична единствено за разработчици или хора, които искат да се докоснат до нея в бета версиите ѝ. При представянето на Windows 11 от Microsoft не обявиха кога ще видим и официалното представяне на […]