Най-милото на Лили Джеймс лъсна на червения килим (СНИМКИ)

NetNews

Актрисата Лили Джеймс лъсна в компрометираща рокля. Всички сме виждали куп прозрачни рокли от известните дами през годините и то на официални събития, които не остават много скрито и от ефектни те просто се превръщат в пошли.

И този път красотата и ефектът се превърнаха в тотален дефект, защото явно красавицата реши, че не е нужно да слага бельо, а така най-милата част от тялото ѝ лъсна в пълен блясък пред обективите на фотографите на официалната вечеря Met Gala, пише jenata.blitz.bg.

Важно е да отбележим, че роклята е наистина безкрайно стилна. Въпреки че е прозрачна, тя е обсипана с красиви камъни, но изпод тях се вижда нещо, което не е за всяко око. Не е ясно дали това е просто евтин трик за привличане на вниманието или неволен гаф от страна на стилистите ѝ.

Роклята е на „Версаче“, но явно е предназначена за безшевно бельо, а не за тотална голота отдолу.

Джеймс вече се появява няколко пъти през последния месец в творенията на италианския бранд, с който навярно станаха близки приятели.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Японският премиер: Инвазията в Украйна е равносилна на военно престъпление

Японският премиер Фумио Кишида каза днес, че осъжда най-строго руската инвазия в Украйна, която според него е равносилна на военно престъпление, предаде Ройтерс. Кишида говори в Лондон след продължителна обиколка в Югоизточна Азия. Там японският премиер проведе разговори за руската инвазия с надеждата да консолидира отговора на държавите от региона. […]